maanantai 4. tammikuuta 2016

Vuosikatsaus 2015

Nyt on blogini toinen kokonainen vuosi päättynyt ja seuraavakin jo hyvässä vauhdissa. Vuoden 2015 kirjasaldo jäi aika alhaiseksi, vain 38 kirjaa. Se on 5 kirjaa vähemmän kuin edellisenä vuonna. Kaiken lisäksi viime vuonna oli kaksi kuukautta, joiden aikana en julkaisuut yhden yhtä kirja-arviota. Häpeällistä suorastaan. Otankin tavoitteeksi lukea tänä vuonna ainakin 50 kirjaa. Saa nähdä, miten käy!

Vuoden 2015 varrella ehti toki tapahtua yhtä ja toista, joista pieni murto-osa blogiinikin asti päätyi. Tein joitakin kuukausia sitten linjauksen, että blogini pysyttelee tästä lähin ainoastaan kirjallisuusteemaisissa postauksissa ja aion jatkaa samalla linjalla. Ereitan innoittamana olen myös päättänyt tehdä yhden välilehden minua jollakin tapaa koskettaneille kirjojen lauseille. Aion myös hieman järjestellä kirjaproggisten sekavaa välilehteä yksinkertaisempaan muotoon.

Mitä vielä? Kirjaprojektit! Sekä Klassikot 2.0 että Helmetin kirjahaaste jäivät kesken, mutta aion molemmat saattaa päätökseen. Myös Oman hyllyn unohdetut/Toisen hyllyn aarteet tulee jatkumaan, mutta hitaampaan tahtiin, kun kerran minun Toisen hyllyni omistaja aikoo viettää puolisen vuotta Lontoossa. Aion tarttua myös vuoden 2016 Helmetin kirjahaasteeseen ja toivottavasti tällä kertaa saada sen kokonaan suoritettua.

5 kirjaa odottaa tällä hetkellä postaamista ja yritänkin pian päästä niiden kimppuun. Toivottavasti uusi vuosi tuo kaikille mukanaan paljon uusia seikkailuja!


2 kommenttia:

  1. Muista sitten käydä klikkailemassa se uusi välilehti näkyväksi sieltä Ulkoasu-kohdasta... ite meinaan aina unohtaa ja sit ihmettelen miksei se näy.

    Kiva postaus! Tästä tulee hyvä vuosi:)

    VastaaPoista