torstai 3. tammikuuta 2019

2019 on saapunut!

Uusi sivu on jälleen käännetty ja 2019 jo availee ääntään. Katsokaamme kuitenkin vielä hieman kulunutta vuotta 2018 ennen kun siirrymme tämän vuoden suunnitelmiin.

https://www.fotolia.com/

Vuosi sitten ilmoitin tavoitteekseni lukea 15 kirjaa eli yhden kirjan enemmän kuin edellisenä vuonna. Ilokseni ja ylpeydekseni voin sanoa, että SAAVUTIN TÄMÄN TAVOITTEEN! JEEEE! Tässä kohdassa joku epäilevä sielu voi mennä tarkastamaan blogiarkistoni ja huomata, että kirja-arvosteluja on vasta 12 kirjasta. Siihen voin sanoa vain, että oho ja puuttuvat kolme ovat työn alla. Lisäksi jatkoin Helmet-haasteiden parissa sekä Queer52- ja Toisen hyllyn aarteet & Oman hyllyn unohdetut -haasteiden kanssa. Kaikki näistä liikahtivatkin taas hieman eteenpäin, mutta valitettavasti yhtään valmista emme vielä ole päässeet näkemään.

https://stardust-and-books.tumblr.com/

Nyt tämän vuoden pariin! Ensimmäisenä ja suurimpana haasteena olen päättänyt lukea ensi vuonna 16 kirjaa eli jälleen yhden enemmän kuin edellisenä vuonna. Lisäksi jo ylempänä mainitsemani haasteet saavat jatkoa ja mukaan hyppää jälleen uusi Helmet-haaste. Eli kaiken näköistä olisi luvassa. Mahdollisesti pääseen piiiiitkästä aikaa myös esittelemään hieman uusia ulkomaiden kirjakauppoja, sillä vaihtojaksoni Prahassa lähestyy kovaa vauhtia. Siitä lisää myöhemmin. Pienen uudistuksen teen myös tulevien postausten otsikointiin. Olen huomannut Ereitan tavan sisällyttää kirjan nimi jo otsikkoon olevan hieno ja selkeä tapa ja aion itsekin jatkossa tehdä niin. Muuten taitavat tyyli ja tavat pysyä aika lailla samoina.

Toivotan kaikille jännittäviä ja fantastisia lukukokemuksia vuodelle 2019!

https://www.cntraveller.in/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti