perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosikatselmus 2014

Olen nyt kunnialla selviytynyt ensimmäisestä vuodestani blogin pitäjänä. Ajattelin siis tähän hieman koota menneen vuoden pääkohtia ja antaa pieniä maistipaloja tulevasta vuodesta.

Vuoden 2014 kirjasaldo on 43 kirjaa. Se on enemmänkin kuin oletin ja olenkin tulokseen erittäin tyytyväinen. Se toimiikin vertailupohjana tuleville vuosille. Saldoon on laskettu mukaan lukemani kaunokirjallisuus sekä mangat. En laske mukaan koulukirjoja. (Tähän on myös syynä se, että harvemmin luen yhtäkään koulukirjaa kokonaan.) Kaksi luetuista kirjoista on vielä postaamatta, mutta niillä ei nyt ole kiire.

Kirjaprojekteja mahtui viime vuodelle 3 kappaletta. Niistä 30 päivän kirjahaaste ja klassikkohaaste on onnellisesti saatettu päätökseen. Oman hyllyn unohdetut ja Toisen hyllyn aarteet on yhä käynnissä hamaan tulevaisuuteen.

TV-sarja-arvioita postasin 2, Ratkaisijan ja Veronica Marsin. Luonnoksena niitä on kuitenkin vaikka millä mitalla. Yritän paneutua niiden kimppuun, kunhan aikaa on ja motivaatio iskee. Nämä postaukset eivät kuitenkaan ole prioriteettina juuri nyt.

Kaikkea muutakin jännää tapahtui vuoden aikana, kuten kirjamessut. Kaikki tämän tyyppiset asiat löytyvät tunnisteella jännän ytimessä.


Nyt päästäänkin sitten tuleviin asioihin!

Ereita ja minä olemme luoneet uuden klassikkohaasteen! Se on valikoidumpi ja ehkä myös vähän rennompi kuin edellinen. Siitä on tulossa esittelypostaus, kunhan keksimme haasteelle hyvän nimen. Tämän haasteen lisäksi kirjavuoteeni kuuluu myös kaksi muuta haastetta. Toinen on ylempänä mainittu Oman hyllyn unohdetut ja Toisen hyllyn aarteet. Kolmas on Helmet-kirjastojen nettisivulta löytyvä haaste, jonka tarkoituksena on lukea kirjoja, jotka täyttävät tiettyjä kriteerejä. Siitäkin lisää myöhemmin.

Olen luontaisesti perfektionistinen ja tyytymätön sielu, ainakin tietyissä asioissa, joten suunnittelen taas uutta ulkoasumuutosta. Olen jo ehtinyt kyllästyä nykyiseen.

Saatan taas laitella jotain ylppäreihin liittyvää, kun päästään lähemmäksi kyseistä kauhua. Myös epätoivoni ranskan lukemisen suhteen saattaa tulla tutuksi.

Tietenkin luvassa on myös kaikkea yllättävää ja vuoden mittaan kirkastuvaa.

Ihanaa (ja kirjallista) vuotta 2015!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti